Campoamor 49 - 08031 Barcelona

934 275 496

XV Pujada a Montserrat de 3r d’ESO

XV Pujada a Montserrat de 3r d’ESO

Els alumnes de 3r d’eso pugen enguany a Montserrat i recuperen una activitat tradicional interrompuda per la Covid-19.

El passat 14 d’octubre, els alumnes de 3r d’ESO van poder recuperar una activitat tradicional de l’escola que havia estat interrompuda per la Covid-19. Com cada any, les Escoles Fedac han organitzat una pujada a peu a la muntanya santa de Montserrat on es troben alumnes de 3r d’ESO de les diferents escoles que FEDAC té repartides arreu de Catalunya.

L’any 2006, amb motiu dels 150 anys de la Fundació de les Congregació de les Germanes Dominiques, es va organitzar per primera vegada aquesta activitat que només ha estat suspesa en dues ocasions: el curs 19-20 a causa de la climatologia adversa i el curs 20-21 per les restriccións sanitàries degudes a la pandèmia. Afortunadament, aquest curs els nostres joves han pogut gaudir d’aquesta activitat que pretèn fomentar els valors FEDAC, com la idea que tots junts formem una comunitat i que entre tots podem aconseguir els propòsits comuns que compartim.

Al llarg del matí, durant la pujada, els gairebé 700 alumnes que van participar van tenir l’oportunitat de conèixer altres joves d’altres escoles i de compartir amb ells aquesta experiència, les seves inquietuds i els seus somnis.

Sabem que els nostres joves tenen un somni dins seu i la nostra tasca com a educadors és aconseguir que creguin en ell, que el facin realitat.