Campoamor 49 - 08031 Barcelona

934 275 496

Vine a FEDAC Horta

Vine a conèixer FEDAC Horta

Si busques una escola oberta, innovadora, acollidora, familiar i amb projecció de futur a FEDAC Horta som la teva escola. Oferim visites personalitzades en horari escolar per conèixer en primera persona el projecte educatiu i veure els espais, aules i patis.

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

FEDAC Horta compta amb el suport de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). L’AMPA col·labora en diferents activitats del centre i també n’organitza de pròpies amb l’objectiu de fomentar la convivència entre les famílies i els alumnes de FEDAC Horta.

Podeu contactar amb l’AMPA de FEDAC-Horta a través del correu ampa.fedac.horta@fedac.cat o visitar la web www.ampafedachorta.cat.

Exalumnes

Sempre és bonic retrobar la nostra etapa d’infantesa i joventut amb els nostres professors i persones que ens han ajudat a créixer i a madurar.

Per això, l’escola FEDAC Horta ha tingut associació d’exalumnes des dels seus primers anys. L’associació d’exalumnes es reuneix tres o quatre cops l’any per organitzar trobades de diferents generacions, compartir experiències memorables i recrear els llaços d’amistat.

Vas estudiar a FEDAC Horta i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres? Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i et mantindrem informat de les activitats que organitzem o contacta amb els exalumnes a la pàgina de Facebook.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència digital (dispositius portàtils, treball en xarxa, entorns virtuals d’aprenentatge, aplicacions i programes de suport a la docència).
  • Disponibilitat per realitzar la capacitació docent per acompanyar l'itinerari de creixement personal de l'alumne i l'educador (Curs d'Aprofundiment en la Didàctica de l'Absolut, CADA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip.
  • Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website