Campoamor 49 - 08031 Barcelona

934 275 496

Periodisme a batxillerat

Periodisme a batxillerat

Una optativa professionalitzadora a batxillerat

Al batxillerat, una de les grans novetats d’aquest curs és la posada en marxa d’una optativa professionalitzadora sobre periodisme i comunicació. Els estudiants que hi participen fan les primeres passes en una feina per a la qual se senten motivats. Hi dediquen tres hores setmanals dins l’assignatura de Creació Literària.

Aquest any, l’equip de redactors de FEDAC Horta Junior Report, la nostra revista escolar, està format per alumnes de 1r de batxillerat que volen tastar el món de la comunicació i tot el que l’envolta o se’n deriva. Treballen en grups o per parelles, i tracten temàtiques d’actualitat que desperten la seva inquietud. La revista inclou, per exemple, un reportatge sobre alcohol i drogues en l’adolescència o una crítica teatral de l’obra El pacto.

D’altra banda, aquests mateixos alumnes, interessats a estudiar ciències de la comunicació en un futur, han encetat un pòdcast sobre esports que es diu Los tres magníficos. Graven un programa setmanal en què parlen de les disciplines que ells practiquen sovint (futbol, bàsquet, etc.), o que segueixen com a aficionats (Fórmula 1).

Si hi esteu interessats, els podeu seguir a l’Spotify!  (Fes click!)