Campoamor 49 - 08031 Barcelona

934 275 496

Obtenim premis a la First Lego League

Obtenim premis a la First Lego League

Un any més, FEDAC Horta ha triomfat a la First Lego League. El passat diumenge 19 de febrer, la Universitat de Barcelona va acollir una de les finals d’aquesta competició, un programa internacional que promou l’aprenentatge pràctic de les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre els joves. L’objectiu és fomentar les vocacions científiques i tecnològiques mitjançant el desenvolupament de projectes i la robòtica educativa, especialment entre les noies.

L’escola anava molt ben representada. Les LegoMoons, alumnes de 3r d’ESO, van guanyar el Premi al Millor Projecte d’Investigació de Barcelona.

Els Gamma, de 2n d’ESO, van obtenir el Premi als Valors First, ja que van demostrar als jutges que coneixen els sis valors de la FLL, especialment el del treball en equip. Els Lion Team, de 1r d’ESO, van viure per primera vegada la competició des de dins i van entrenar-se de valent per tornar a participar-hi el curs vinent.

Fedac Horta va començar a participar en la First Lego League l’any 2012. En el debut, l’alumnat ja va guanyar dues copes. I els anys 2013 i 2016, l’escola va arribar fins a la final internacional.

Quin orgull sentim per tots els nostres equips! Enhorabona a tots i totes!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website