Campoamor 49 - 08031 Barcelona

934 275 496

FIRST LEGO LEAGUE

FIRST LEGO LEAGUE

Els tallers de robòtica educativa tenen moltes característiques que els fan extremadament atractius des de molts punts de vista i són una molt bona manera de transmetre als nois i noies la passió per la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les matemàtiques, la geometria, la informàtica i moltes altres matèries que s’hi relacionen.

En la FLL, els Equips guiats per la seva imaginació i el seu entrenador, descobreixen futures vocacions científico‐ tecnològiques. A través d’aquest programa, aprenen i contribueixen positivament en la societat.

Cada any s’organitza un concurs internacional per a adolescents d’entre 10 i 16 anys. S’hi valoren aquests tres aspectes, tots ells importants, que són:

Els Valors de la First Lego League

El Projecte de Recerca.

La competició de robots.

El concurs comença amb les fases eliminatòries anomenades MicroFLL. La nostra Escola organitza una amb els vuit equips de robòtica de primer i segon d’ESO, que treballen en la matèria de tecnologia. Els equips classificats participen amb les millors escoles de Barcelona. I si ho aconsegueixen poden anar a la final d’España o fins i tot a una final internacional.

També participem al projecte Girls First que organitza la Fundació Scientia, una iniciativa per fomentar les vocacions STEAM entre les noies de 4 a 18 anys a través de beques concedides als centres educatius. A través d’aquesta iniciativa es vol impulsar el talent femení en les vocacions científiques i tecnològiques, donant‐los visibilitat i encoratjant‐hi la confiança en les seves habilitats.

L’objectiu de la robòtica a FEDAC Horta és una nova manera d’aprendre amb uns objectius molt clars i un autoaprenentatge importantíssim a dia d’avui. I si a demés ens divertim, molt millor.