Campoamor 49 - 08031 Barcelona

934 275 496

El treball dels valors a través del dia de la Pau i la No Violència

El treball dels valors a través del dia de la Pau i la No Violència

Els  valors de la Pau i la no violència no cal dir que es treballen tot l’any, i en especial la resolució de conflictes. Però hi ha un dia en què hi posem el focus i aquest és el 30 de gener, aniversari de la mort de Gandhi.

En temps de Covid tot canvia i la celebració del dia de la Pau també ha estat afectada. Aquest any els alumnes grans han fet vídeos de contes per als més petits. Un regal que hem rebut molt agraïts i que hem explicat molt bé qui ho havia fet. Després aquests han enviat unes “Gràcies!” molt grans als seus padrins de contes.

Aquesta és una activitat que serveix  d’excusa per a reflexionar i expressar quines són les actituds que ens ajuden a tenir pau al nostre voltant. Quan posem els alumnes en situació d’explicar un concepte a un altre company ajudem a que aclareixi les idees i integri millor aquests coneixements. Si a més aquest company és més petit, encara els motiva més a explicar-ho bé. Una menció especial per als dos grups de Primària 5 que han fet un recull d’actituds il·lustrades que ens fan tenir pau al nostre voltant.  Aquests vídeos els teniu al nostre canal de Youtube de FEDAC Horta.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website