El passat 7 d’abril, la nostra escola es va unir a la celebració del Dia Mundial de la Salut amb una activitat centrada a promoure hàbits de vida saludable entre els nostres estudiants de secundària.
Com a part d’aquesta iniciativa, l’alumnat de 3r d’ESO va tenir l’oportunitat de participar en un taller, anomenat “Correfogons”, sobre cuina saludable i bons hàbits alimentaris, organitzat per la Fundació Alícia.
Els estudiants, dividits en equips i com a autèntics xefs professionals, van haver de preparar una recepta en un temps determinat. Mentre cuinaven, cada equip va respondre preguntes relacionades amb l’alimentació saludable, els productes de temporada, les tècniques de cuina més saludables o qüestions relacionades amb el plat de Harvard. Els equips que responien correctament van obtenir aliments o utensilis addicionals per millorar la seva recepta, però calia tenir molta cura: només els equips nets i aplicats podrien triomfar! Finalment, van compartir els plats amb els companys i van gaudir del menjar que havien cuinat per si mateixos.
Aquesta iniciativa està relacionada amb el treball dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. Promou hàbits alimentaris saludables entre els estudiants, tot fomentant la consciència sobre la importància d’una dieta equilibrada i sostenible, i els permet veure la relació directa entre l’alimentació equilibrada i la prevenció de malalties.
25 escoles a Catalunya amb un projecte transformador, compromès i il·lusionant: #avuixdemà
© 2020 Escoles FEDAC | Tots els drets reservats - Avís legal - Política de privadesa - Política de cookies - Design by Creaescola